Bitterkoekjestoetje met druiven
bewaar
bewaar

Bitterkoekjestoetje met druiven

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer van de druiven. Breng de gehalveerde druiven met de cognac en de kaneel aan de kook. Laat eventjes doorkoken. Roer goed, zodat een deel van de druiven stukgaat. Laat ze afkoelen tot lauwwarm. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf. Verdeel de stukken bitterkoekjes over 4 glazen. Schep er het gekookte druivenmengsel over, en vervolgens de slagroom. Garneer met de rest van de druiven. Serveer direct, anders 'smelt' de slagroom.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bitterkoekjestoetje met druiven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig