Broodschotel met appel
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes rozijnenbrood twee keer schuin doorsnijden, zodat vier driehoekjes ontstaan. Appel schillen en in dunne partjes snijden. Driehoekjes brood en partjes appel om en om dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Ei loskloppen met slagroom, vanillesuiker en kaneel. Mengsel over brood in ovenschaaltje schenken en 5 min. laten intrekken. In midden van oven broodschotel in 15-20 min. goudbruin en gaar laten worden. (Lauw)warm serveren.
Broodschotel met appel
nagerecht
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sneetjes rozijnenbrood twee keer schuin doorsnijden, zodat vier driehoekjes ontstaan. Appel schillen en in dunne partjes snijden. Driehoekjes brood en partjes appel om en om dakpansgewijs in ovenschaal leggen. Ei loskloppen met slagroom, vanillesuiker en kaneel. Mengsel over brood in ovenschaaltje schenken en 5 min. laten intrekken. In midden van oven broodschotel in 15-20 min. goudbruin en gaar laten worden. (Lauw)warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 sneetjes rozijnenbrood
1 appel
1 ei
250 ml slagroom
2 zakjes vanillesuiker
1 theelepel kaneel
Dit heb je nodig
laag ovenschaaltje (inhoud 750 ml), ingevet