Gebakken vis met gemarineerde tomaten
Aan de slag
Gemarineerde tomaten laten uitlekken en olie opvangen. Tomaten halveren. Vis verdelen in 4 gelijke filets. Filets naar smaak bestrooien met zout en peper. Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In pan met ruim kokend water met wat zout 5 min. koken. Afgieten. In koekenpan 4 el (opgevangen) olie verhitten, visfilets in ca. 6 min. aan beide kanten gaar en lichtbruin bakken. Tomaten toevoegen en warm laten worden. Ondertussen in hete droge koekenpan pijnboompitten in ca. 1 min. goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mengen met afgegoten broccoli en 1/2 el (opgevangen) olie. Krieltjes en broccoli over 4 borden verdelen. Visfilets met tomaten ernaast scheppen.
Gebakken vis met gemarineerde tomaten
hoofdgerecht
null personen
546 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Gemarineerde tomaten laten uitlekken en olie opvangen. Tomaten halveren. Vis verdelen in 4 gelijke filets. Filets naar smaak bestrooien met zout en peper. Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In pan met ruim kokend water met wat zout 5 min. koken. Afgieten. In koekenpan 4 el (opgevangen) olie verhitten, visfilets in ca. 6 min. aan beide kanten gaar en lichtbruin bakken. Tomaten toevoegen en warm laten worden. Ondertussen in hete droge koekenpan pijnboompitten in ca. 1 min. goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mengen met afgegoten broccoli en 1/2 el (opgevangen) olie. Krieltjes en broccoli over 4 borden verdelen. Visfilets met tomaten ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g gedroogde tomaten
400 g pangasiusfilet
1 zak krieltjes
1 grote broccoli
1 zakje pijnboompitten