Gebakken vis met gemarineerde tomaten
bewaar
bewaar

Gebakken vis met gemarineerde tomaten

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Gemarineerde tomaten laten uitlekken en olie opvangen. Tomaten halveren. Vis verdelen in 4 gelijke filets. Filets naar smaak bestrooien met zout en peper. Krieltjes in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en steel in dunne plakken snijden. In pan met ruim kokend water met wat zout 5 min. koken. Afgieten. In koekenpan 4 el (opgevangen) olie verhitten, visfilets in ca. 6 min. aan beide kanten gaar en lichtbruin bakken. Tomaten toevoegen en warm laten worden. Ondertussen in hete droge koekenpan pijnboompitten in ca. 1 min. goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Mengen met afgegoten broccoli en 1/2 el (opgevangen) olie. Krieltjes en broccoli over 4 borden verdelen. Visfilets met tomaten ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken vis met gemarineerde tomaten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig