Vis en tomaten met kruidenkorst
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Meng het broodkruim met de pijnboompitten, de Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Leg de vis en de tomaten (met het snijvlak naar boven) in de ovenschaal of braadslee. Verdeel het broodmengsel over de vis en de tomaten. Druppel er de helft van de olie over. Zet de schaal in de oven en laat alles gaar worden in 15 min. Bak de Toscaanse aardappelpartjes in de rest van de olie goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 min. de uien toe. Serveer de aardappelen bij de vis met tomaten uit de oven.
Vis en tomaten met kruidenkorst
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
25 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Meng het broodkruim met de pijnboompitten, de Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Leg de vis en de tomaten (met het snijvlak naar boven) in de ovenschaal of braadslee. Verdeel het broodmengsel over de vis en de tomaten. Druppel er de helft van de olie over. Zet de schaal in de oven en laat alles gaar worden in 15 min. Bak de Toscaanse aardappelpartjes in de rest van de olie goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 min. de uien toe. Serveer de aardappelen bij de vis met tomaten uit de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes witbrood
1 zakje pijnboompitten
1 doosje Italiaanse
1 pak koolvisfilet
750 g tomaten
3 el olijfolie
1 zak Toscaanse
2 uien
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter