Vis en tomaten met kruidenkorst
bewaar
bewaar

Vis en tomaten met kruidenkorst

25 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Meng het broodkruim met de pijnboompitten, de Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Leg de vis en de tomaten (met het snijvlak naar boven) in de ovenschaal of braadslee. Verdeel het broodmengsel over de vis en de tomaten. Druppel er de helft van de olie over. Zet de schaal in de oven en laat alles gaar worden in 15 min. Bak de Toscaanse aardappelpartjes in de rest van de olie goudbruin en gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 5 min. de uien toe. Serveer de aardappelen bij de vis met tomaten uit de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis en tomaten met kruidenkorst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig