Reuzecrostini met zalm en ricotta
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Boterhammen licht bestrijken met wat olie. Aan beide kanten goudbruin grillen. In koekenpan rest olie verhitten en hierin champignons op hoog vuur 3 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Sla mengen met dressing. Geroosterde boterhammen (crostini) op 4 grote platte borden leggen. Aangemaakte sla, gebakken champignons, plakjes zalm en ricotta erover verdelen. Besprenkelen met wat balsamicoazijn en bestrooien met peper naar smaak.
Reuzecrostini met zalm en ricotta
hoofdgerecht
null personen
538 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Boterhammen licht bestrijken met wat olie. Aan beide kanten goudbruin grillen. In koekenpan rest olie verhitten en hierin champignons op hoog vuur 3 min. bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Sla mengen met dressing. Geroosterde boterhammen (crostini) op 4 grote platte borden leggen. Aangemaakte sla, gebakken champignons, plakjes zalm en ricotta erover verdelen. Besprenkelen met wat balsamicoazijn en bestrooien met peper naar smaak.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doosje champignons
8 sneetjes brood
4 eetlepels (olijf)olie
1 zakje rucola slamelange
1 bakje Italiaanse
2 pakjes gerookte zalm
1 bakje ricotta
2 eetlepels balsamicoazijn