Lunchbol met zalm en hüttenkäse
Aan de slag
Schep de hüttenkäse om met de bosui en de sjalot. Breng op smaak met zout. Beleg de Italiaanse bollen met het kaasmengsel, verdeel er de zalm en kappertjes over en voeg peper naar smaak toe. Wikkel de bollen voor vervoer in vershoudfolie. U kunt de bollen ’s ochtends al bereiden. Verpak de broodjes in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.
Lunchbol met zalm en hüttenkäse
null personen
295 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schep de hüttenkäse om met de bosui en de sjalot. Breng op smaak met zout. Beleg de Italiaanse bollen met het kaasmengsel, verdeel er de zalm en kappertjes over en voeg peper naar smaak toe. Wikkel de bollen voor vervoer in vershoudfolie. U kunt de bollen ’s ochtends al bereiden. Verpak de broodjes in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bakje hüttenkäse
1 bosuitje
1 sjalot
4 Italiaanse
100 g gerookte zalm
1 el kappertjes
Dit heb je nodig
vershoudfolie