Gegrilde tilapia op tomatensalade
bewaar
bewaar

Gegrilde tilapia op tomatensalade

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 250 ºC. Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze naast elkaar op een ovenbakplaat. Hak de pijnboompitten grof en meng ze in een kom met de knoflook, de Italiaanse kruiden, zout, peper en 2 eetlepels olijfolie. Strijk dit mengsel uit over de visfilets en schuif de bakplaat in de oven. Laat de vis in 3-5 minuten licht kleuren en gaar worden, de filets hoeven niet te worden gekeerd. Snijd intussen de tomaten in plakjes en leg ze op vier borden. Bestrooi de tomaten met zout en peper en druppel de rest van de olijfolie erover. Scheur de basilicumblaadjes grof en verdeel ze over de tomaten. Leg de gegrilde visfilet op de tomaten en serveer met de ciabatta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde tilapia op tomatensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig