Ravioli met aardappel-pecorinovulling
bewaar
bewaar

Ravioli met aardappel-pecorinovulling

50 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Kneed de bloem, 4 eieren, 1 eetlepel olie en 1 theelepel zout tot een soepele deegbal en laat die in folie minimaal 30 minuten rusten. Kook de aardappels gaar. Splits 1 ei. Stamp de aardappels fijn en meng ze met de eierdooier, de knoflook, de kaas, 1 eetlepel tijm en zout en peper. Rol het deeg uit met de deegroller of pastamachine tot langwerpige vellen van 1 mm dikte. Leg ze op een met bloem bestoven werkvlak. Schep bergjes vulling op 2,5 cm van elkaar op een pastavel. Strijk dun eiwit uit rondom de vullingen, leg er een tweede pastavel over en druk dat rondom de vullingen goed aan. Snijd de zijkanten tot op 1 cm van de vullingen af en snijd het deeg tussen de vullingen door los). Bak de pancetta in een droge koekenpan knapperig en verkruimel hem. Kook de ravioli in ruim water met zout in 4-5 minuten gaar, schep ze er met een schuimspaan uit. Garneer ze met de pancetta en de tijm en druppel er nog wat olie over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli met aardappel-pecorinovulling

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig