Gebakken tilapiafilet met bos peen
bewaar
bewaar

Gebakken tilapiafilet met bos peen

35 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de bos peen met een dunschiller. Snijd het loof tot op 2 cm van de bovenkant af. Halveer dikke wortels in de lengte, zodat ze allemaal gelijktijdig gaar zijn.

Schep de bos peen om met 2 el olie en peper en zout en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 25 min. beetgaar.

Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de visfilet in 8-10 min. lichtbruin en net gaar. Keer halverwege.

Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en schep er daarna de olijven door. Serveer de tilapiafilet met de aardappelpuree en bos peen.

algemeenOok koud zijn geroosterde wortelen heerlijk. Geef er eventueel een frisse yoghurtsaus bij om te dippen.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken tilapiafilet met bos peen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig