Tilapia met ansjovisboter
Aan de slag
Vis met peper bestrooien en door bloem wentelen. In koekenpan boter verhitten en hierin vis in 6-8 min. gaarbakken, halverwege keren. Vis uit pan nemen en warmhouden. In bakvet ansjovis op laag vuur bakken, tot vis uit elkaar begint te vallen. Knoflook erdoor roeren en kort fruiten. Kappertjes en peterselie toevoegen, boter op smaak brengen met citroensap en peper. Intussen in pannetje aardappelpuree en in magnetron groentemix volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Olijven door warme aardappelpuree scheppen. Aardappelpuree op vier borden scheppen en vis tegen aardappelpuree leggen. Ansjovisboter over vis en puree schenken. Groentemix ernaast serveren.
Tilapia met ansjovisboter
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Vis met peper bestrooien en door bloem wentelen. In koekenpan boter verhitten en hierin vis in 6-8 min. gaarbakken, halverwege keren. Vis uit pan nemen en warmhouden. In bakvet ansjovis op laag vuur bakken, tot vis uit elkaar begint te vallen. Knoflook erdoor roeren en kort fruiten. Kappertjes en peterselie toevoegen, boter op smaak brengen met citroensap en peper. Intussen in pannetje aardappelpuree en in magnetron groentemix volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Olijven door warme aardappelpuree scheppen. Aardappelpuree op vier borden scheppen en vis tegen aardappelpuree leggen. Ansjovisboter over vis en puree schenken. Groentemix ernaast serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g tilapiafilet
2 eetlepels bloem
8 eetlepels boter
4 ansjovisfilets
1 teentje knoflook
2 eetlepels kappertjes
3 eetlepels peterselie
1 eetlepel citroensap
500 g aardappelpuree
300 g stoomgroenten groenegroentemix
50 g olijven zonder pit