Asperges met ansjovisboter
Aan de slag
Laat de ansjovis 15 minuten weken in lauw water en dep de filets vervolgens droog. Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor. Leg de asperges op vier bordjes met de punten naar één kant. Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter. Bestrooi de asperges met peterselie.
Asperges met ansjovisboter
voorgerecht
null personen
270 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Laat de ansjovis 15 minuten weken in lauw water en dep de filets vervolgens droog. Prak ze in een diep bord fijn en meng het citroensap en de boter erdoor. Leg de asperges op vier bordjes met de punten naar één kant. Schep naast de aspergekoppen een dot ansjovisboter. Bestrooi de asperges met peterselie.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 verse witte asperges
1 blikje ansjovisfilets
1 eetlepel citroensap
125 g roomboter
1 eetlepel peterselie