Cajunvis en paprikarijst
Aan de slag
Barbecue of grill verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden. In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost. In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min. bakken. Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen. Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min. om en om bruin en gaar laten worden. Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.
Cajunvis en paprikarijst
hoofdgerecht
null personen
706 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Barbecue of grill verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden. In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost. In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min. bakken. Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen. Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min. om en om bruin en gaar laten worden. Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
3 eetlepels cajunkruiden
6 eetlepels (maïs)olie
1 schaaltje tilapiafilet
1 zak driekleuren paprika
500 g tomaten
3 eetlepels azijn
2 theelepels suiker
2 theelepels mosterd
½ pot steak & grillsaus
Dit heb je nodig
barbecue
aluminiumfolie