Pasta met worteltjessaus en tilapia
Aan de slag
In diepe pan olie verwarmen en ui hierin 3 min. bakken. Worteltjes afgieten. Azijn en worteltjes aan ui toevoegen, aan de kook brengen en met staafmixer heel fijn pureren. Mosterd en kookroom toevoegen en 3 min. laten koken. Met zout en peper op smaak brengen. Sperziebonen schoonmaken en breken en in ruim kokend water in ca. 10 min gaarkoken. Pasta na 7 min. toevoegen en 3 min. meekoken. Afgieten. Ondertussen tilapiafilet op stoommand leggen. Stoommand in pan boven laagje kokend water zetten en met deksel op pan 8 min. stomen. Helft bieslook boven pasta fijnknippen en met helft van saus erdoor scheppen. Pasta op 4 borden scheppen, tilapiafilet erop leggen en rest saus erover scheppen. Sprietjes bieslook erover strooien.
Pasta met worteltjessaus en tilapia
hoofdgerecht
null personen
446 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In diepe pan olie verwarmen en ui hierin 3 min. bakken. Worteltjes afgieten. Azijn en worteltjes aan ui toevoegen, aan de kook brengen en met staafmixer heel fijn pureren. Mosterd en kookroom toevoegen en 3 min. laten koken. Met zout en peper op smaak brengen. Sperziebonen schoonmaken en breken en in ruim kokend water in ca. 10 min gaarkoken. Pasta na 7 min. toevoegen en 3 min. meekoken. Afgieten. Ondertussen tilapiafilet op stoommand leggen. Stoommand in pan boven laagje kokend water zetten en met deksel op pan 8 min. stomen. Helft bieslook boven pasta fijnknippen en met helft van saus erdoor scheppen. Pasta op 4 borden scheppen, tilapiafilet erop leggen en rest saus erover scheppen. Sprietjes bieslook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie
1 ui
1 potje worteltjes
2 eetlepels azijn
½ eetlepel mosterd
½ flesje kookroom
500 g sperziebonen
1 pak tagliatelle
1 schaaltje tilapiafilet
1 zakje verse bieslook
Dit heb je nodig
staafmixer
stoommandje