Italiaanse tilapiafilet met pasta
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.
Italiaanse tilapiafilet met pasta
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne rigate
500 g sperziebonen
350 g tilapiafilet
1 el salieblaadjes
8 plakjes ontbijtspek
2 el olijfolie
2 uien
Dit heb je nodig
aluminiumfolie