Libanese meloensalade
Aan de slag
Halveer de meloen, schep met een lepel de zaadjes eruit en snijd hem in halve maantjes, verwijder daarna de schil. Klop van de kardemom, honing, peper en het limoensap een dressing. Schep de meloen om met de dressing en schik de partjes meloen op een bord. Bestrooi met de munt.
Libanese meloensalade
bijgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de meloen, schep met een lepel de zaadjes eruit en snijd hem in halve maantjes, verwijder daarna de schil. Klop van de kardemom, honing, peper en het limoensap een dressing. Schep de meloen om met de dressing en schik de partjes meloen op een bord. Bestrooi met de munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rijpe cantaloupemeloen
1 theelepel gemalen kardemomvruchten
3 eetlepels honing
¼ theelepel zwarte peper
1 limoen
2 eetlepels verse munt