Marokkaanse couscous met verse kruiden en granaatappel
bewaar
bewaar

Marokkaanse couscous met verse kruiden en granaatappel

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC.Boen de helft van de limoen schoon, rasp er 2 tl groene schil af en pers daarna alle limoenen uit. Breng de kippenbouillon met de limoenrasp, boter en de honing aan de kook. Doe de couscous in een ovenschaal, schenk de honingbouillon erbij en laat de couscous in 15-20 min. gaar worden. Neem de couscous uit de oven en laat hem even afkoelen.

Snipper de sjalot en snijd de kruiden fijn. Schep de couscous om met het limoensap, de olie, sjalot en kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de granaatappel, knijp de helften uit boven een schaal en haal met een theelepeltje de laatste zaadjes eruit, niet de vliesjes. Besprenkel de couscoussalade met het granaatappelsap en strooi de granaatappelpitjes erover.

Granaatappel ontpitten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marokkaanse couscous met verse kruiden en granaatappel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig