Masalakip met boontjes
bewaar
bewaar

Masalakip met boontjes

45 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Pers de knoflook en rasp de ui. Meng in een kommetje de kerriepoeder met de knoflook, ui, sambal, peper en de helft van de olie. Wrijf de drumsticks rondom in met deze masala. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de drumsticks rondom bruin. Schil en snijd de aardappelen in de lengte in grove stukken en leg ze met de laurierblaadjes tussen de drumsticks in de hapjespan.

Voeg het water toe en breng op smaak met zout. Breng het geheel aan de kook en stoof de kip afgedekt in 20-30 min. zachtjes gaar. Snijd ondertussen de puntjes van de sperziebonen en halveer ze. Kook ze in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-15 min. gaar. Serveer de masalakip met de boontjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Masalakip met boontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig