Gevulde forel
Forel is zó lekker, de vis heeft weinig nodig. We vullen ’m met citroen en laurier.
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Spoel de forellen goed af onder koud stromend water. Snijd 1 citroen in dunne plakjes. Vouw de forellen open, zodat de buikholten vrijkomen. Bestrooi ze met zout en peper en vul ze met de plakjes citroen en laurierblaadjes.
Bestrijk de forellen dun met de olie en bestrooi de huid met wat zout. Klem de forellen vast in de visklem.Gril ze in 10-15 minuten bruin en gaar. Keer regelmatig. Garneer met de andere in partjes gesneden citroen.
Gevulde forel
Instructievideo - 01:35 min.
Gevulde forel
Forel is zó lekker, de vis heeft weinig nodig. We vullen ’m met citroen en laurier.
hoofdgerecht
null personen
245 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan.
Spoel de forellen goed af onder koud stromend water. Snijd 1 citroen in dunne plakjes. Vouw de forellen open, zodat de buikholten vrijkomen. Bestrooi ze met zout en peper en vul ze met de plakjes citroen en laurierblaadjes.
Bestrijk de forellen dun met de olie en bestrooi de huid met wat zout. Klem de forellen vast in de visklem.Gril ze in 10-15 minuten bruin en gaar. Keer regelmatig. Garneer met de andere in partjes gesneden citroen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 verse forel
2 citroenen
8 gedroogde laurierblaadjes
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
barbecue
visklem