Groentespiesen vegetarisch
We gebruiken geen stokjes om de spiesen aan te rijgen, maar takjes rozemarijn. Origineel én lekker!
Aan de slag
Snijd de aubergine in blokjes en maak de champignons schoon. Kook de aubergine 2 min. in ruim kokend water. Laat afkoelen en dep droog met keukenpapier. Doorboor de groenten één voor één met een barbecuespies. Rijg de blokjes aubergine, de tomaatjes en de champignons om en om aan de takjes rozemarijn. Bestrijk de spiesjes dun met olie en breng ze op smaak met peper en zout. Gril de groentespiesen in 5-8 min. bruin en gaar.
Groentespiesen vegetarisch
We gebruiken geen stokjes om de spiesen aan te rijgen, maar takjes rozemarijn. Origineel én lekker!
hoofdgerecht
null personen
85 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aubergine in blokjes en maak de champignons schoon. Kook de aubergine 2 min. in ruim kokend water. Laat afkoelen en dep droog met keukenpapier. Doorboor de groenten één voor één met een barbecuespies. Rijg de blokjes aubergine, de tomaatjes en de champignons om en om aan de takjes rozemarijn. Bestrijk de spiesjes dun met olie en breng ze op smaak met peper en zout. Gril de groentespiesen in 5-8 min. bruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
250 g champignons
250 g romaatjes
30 g takjes rozemarijn
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
barbecuespiesen
barbecue