Kokoscurry met wortelsalade
bewaar
bewaar

Kokoscurry met wortelsalade

15 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Koriander fijnhakken. Cashewnoten grof hakken. In wok op hoog vuur 2 el olie verhitten en hierin wokgroenten 5 min. roerbakken. Rauwkost mengen met 1 el olie, 1 el azijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl kerriepoeder. Rest kerriepoeder toevoegen aan groenten, 1 min. roerbakken. Kokosmelk en pindakaas erdoor roeren, aan de kook brengen en 5 min. koken. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbrood met boter besmeren en in oven 5 min. opwarmen. Curry in vier kommen scheppen, bestrooien met koriander en cashewnoten. Naanbrood en wortelsalade erbij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokoscurry met wortelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig