Kokoscurry met wortelsalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 °C. Koriander fijnhakken. Cashewnoten grof hakken. In wok op hoog vuur 2 el olie verhitten en hierin wokgroenten 5 min. roerbakken. Rauwkost mengen met 1 el olie, 1 el azijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl kerriepoeder. Rest kerriepoeder toevoegen aan groenten, 1 min. roerbakken. Kokosmelk en pindakaas erdoor roeren, aan de kook brengen en 5 min. koken. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbrood met boter besmeren en in oven 5 min. opwarmen. Curry in vier kommen scheppen, bestrooien met koriander en cashewnoten. Naanbrood en wortelsalade erbij serveren.
Kokoscurry met wortelsalade
hoofdgerecht
null personen
957 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 180 °C. Koriander fijnhakken. Cashewnoten grof hakken. In wok op hoog vuur 2 el olie verhitten en hierin wokgroenten 5 min. roerbakken. Rauwkost mengen met 1 el olie, 1 el azijn, 1/2 tl zout, 1/2 tl kerriepoeder. Rest kerriepoeder toevoegen aan groenten, 1 min. roerbakken. Kokosmelk en pindakaas erdoor roeren, aan de kook brengen en 5 min. koken. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbrood met boter besmeren en in oven 5 min. opwarmen. Curry in vier kommen scheppen, bestrooien met koriander en cashewnoten. Naanbrood en wortelsalade erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje verse koriander
1 zakje gezouten cashewnoten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak grofgesneden wokgroenten
2 zakjes wortelrauwkost
1 eetlepel azijn
3 eetlepels kerriepoeder
1 blik kokosmelk
3 eetlepels pindakaas
2 pakken naanbrood met knoflook en koriander
2 eetlepels boter
Dit heb je nodig
wok