Couscous met garnalen en stoomgroenten
bewaar
bewaar

Couscous met garnalen en stoomgroenten

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en in ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Saffraan mengen met 1 el koud water. Garnalen pellen. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing, maar rozijnen niet toevoegen. Rozijnen in schaaltje lauw water 5 min. wellen. Afgieten. In koekenpan olie verhitten en ui 3 min. bakken. Knoflook, garnalen en suiker toevoegen en nog 3 min. bakken. Rozijnen, kikkererwten (zonder vocht) en saffraan (met vocht) toevoegen. Even laten pruttelen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Groenten stomen volgens gebruiksaanwijzing. Op vier borden couscous met daarop eerst groenten en dan garnalen-uimengsel scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met garnalen en stoomgroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig