Shoarmasalade met stoomgroenten
Aan de slag
Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak het shoarmavlees op middelhoog vuur in 8 minuten bruin en gaar. Schep het vlees regelmatig om. Stoom de groenten in het pak (met stoomfolie) in de magnetron 5-6 minuten op vol vermogen (800 watt) gaar. Laat de stoomgroenten nog 1 minuut in de verpakking nagaren. Verwarm de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd ze in punten. Schud de stoomgroenten om en verdeel ze met de rucola over vier borden. Verdeel het shoarmavlees over de vier borden en garneer met de tomaat en sladressing. Serveer met de warme shoarmabroodjes.
Shoarmasalade met stoomgroenten
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak het shoarmavlees op middelhoog vuur in 8 minuten bruin en gaar. Schep het vlees regelmatig om. Stoom de groenten in het pak (met stoomfolie) in de magnetron 5-6 minuten op vol vermogen (800 watt) gaar. Laat de stoomgroenten nog 1 minuut in de verpakking nagaren. Verwarm de shoarmabroodjes in de broodrooster en snijd ze in punten. Schud de stoomgroenten om en verdeel ze met de rucola over vier borden. Verdeel het shoarmavlees over de vier borden en garneer met de tomaat en sladressing. Serveer met de warme shoarmabroodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g shoarmavlees
1 pak stoomgroenten (broccoli/rode ui/paprika)
4 shoarmabroodjes
1 zak rucolasla
3 (tros)tomaten
4 eetlepels sladressing knoflook