Kokosnasi met kipsaté en kroepoek
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Steek ondertussen de barbecue aan. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Bereid de kipsaté volgens de aanwijzingen op de verpakking op de barbecue. Verhit de olie in een wok en roerbak de nasigroente en peperringetjes 5 min. Voeg het water, de kruidenmix en ketjap toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak 3 min. mee. Voeg de kokos en rijst toe en laat het geheel goed warm worden. Schep de nasi op borden en serveer met de saté, satésaus en kroepoek.
Kokosnasi met kipsaté en kroepoek
hoofdgerecht
null personen
827 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Steek ondertussen de barbecue aan. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd het vruchtvlees in ringetjes.
Bereid de kipsaté volgens de aanwijzingen op de verpakking op de barbecue. Verhit de olie in een wok en roerbak de nasigroente en peperringetjes 5 min. Voeg het water, de kruidenmix en ketjap toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak 3 min. mee. Voeg de kokos en rijst toe en laat het geheel goed warm worden. Schep de nasi op borden en serveer met de saté, satésaus en kroepoek.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g witte rijst
450 g nasigroenten
350 g kipsaté
1 el traditionele olijfolie
150 ml kraanwater
50 g mix voor nasi
3 el ketjap
100 g gemalen kokos
60 g kroepoek
Dit heb je nodig
barbecue