Kokosnasi met kipsaté en kroepoek
bewaar
bewaar

Kokosnasi met kipsaté en kroepoek

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Steek ondertussen de barbecue aan. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper uit het groentepakket en snijd het vruchtvlees in ringetjes.

Bereid de kipsaté volgens de aanwijzingen op de verpakking op de barbecue. Verhit de olie in een wok en roerbak de nasigroente en peperringetjes 5 min. Voeg het water, de kruidenmix en ketjap toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak 3 min. mee. Voeg de kokos en rijst toe en laat het geheel goed warm worden. Schep de nasi op borden en serveer met de saté, satésaus en kroepoek.

combinatietipLekker met geroerbakte broccoliroosjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokosnasi met kipsaté en kroepoek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig