Tofu met cashewnotensaus
bewaar
bewaar

Tofu met cashewnotensaus

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maal in de keukenmachine de cashewnoten fijn. Rasp de schil van de citroen. Verhit 1 el olie in een koekenpan. Pers de knoflook. Voeg de kokosmelk en knoflook toe en breng aan de kook. Roer de cashewnoten, suiker en citroenrasp erdoor en laat het geheel op laag vuur 10 min. zachtjes koken totdat de saus dikker wordt.

Snipper de ui. Verhit 3 el olie in een wok en roerbak de roerbakmix en ui 4-6 min. Verhit 1 el olie in een koekenpan de rest van de olie en bak de tofu 5 min. aan beide kanten.

Meng de rijst met de groenten en verdeel over de borden. Serveer met de tofu en cashewnoten.

serveertipLekker met komkommersalade.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tofu met cashewnotensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig