Eikruidenomelet met garnalen
Aan de slag
Eieren met eikruiden loskloppen. Tomaten wassen, in partjes snijden en in kom met slasaus mengen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan 2 el margarine verhitten en paprika 5 min. bakken. Garnalen door paprika scheppen en 1 min. mee warmen. In koekenpan steeds deel van rest van margarine verhitten en 4 omeletten bakken. Brood roosteren en diagonaal halveren. Omeletten over vier borden leggen. Garnalenmengsel erop scheppen en omelet oprollen. Met tomatensla en brood serveren.
Eikruidenomelet met garnalen
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Eieren met eikruiden loskloppen. Tomaten wassen, in partjes snijden en in kom met slasaus mengen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan 2 el margarine verhitten en paprika 5 min. bakken. Garnalen door paprika scheppen en 1 min. mee warmen. In koekenpan steeds deel van rest van margarine verhitten en 4 omeletten bakken. Brood roosteren en diagonaal halveren. Omeletten over vier borden leggen. Garnalenmengsel erop scheppen en omelet oprollen. Met tomatensla en brood serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 eieren (M)
2 eetlepels eikruiden
500 g tomaten
3 eetlepels slasaus
1 groene paprika
5 eetlepels vloeibare margarine
1 bakje rose garnalen
½ boerenbruin sesambrood