Tagliatelle met kruidige kaassaus
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de melk in een steelpan en laat de kaas erin smelten. Roer 3 el warm water door de maizena en roer dit door het melk-kaasmengsel. Breng de kaassaus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Houd de kaassaus op laag vuur warm; voeg een extra scheutje melk toe als de saus te dik wordt. Klop van de azijn en olie een dressing. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Sprenkel de dressing over de plakken tomaat, bestrooi de tomatensalade met de pistachenoten en knip de tuinkers boven de salade van het bed. Schep de kaassaus door de warme tagliatelle. Serveer direct met de tomatensalade erbij.
Tagliatelle met kruidige kaassaus
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de melk in een steelpan en laat de kaas erin smelten. Roer 3 el warm water door de maizena en roer dit door het melk-kaasmengsel. Breng de kaassaus op smaak met zout en (versgemalen) peper. Houd de kaassaus op laag vuur warm; voeg een extra scheutje melk toe als de saus te dik wordt. Klop van de azijn en olie een dressing. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Sprenkel de dressing over de plakken tomaat, bestrooi de tomatensalade met de pistachenoten en knip de tuinkers boven de salade van het bed. Schep de kaassaus door de warme tagliatelle. Serveer direct met de tomatensalade erbij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g verse tagliatelle
200 ml melk
150 g belegen kaas
1 el maizena
2 el frambozenazijn
3 el olijfolie
5 trostomaten
1 zakje gepelde pistachenoten
1 bakje tuinkers