Groentetaart
bewaar
bewaar

Groentetaart

Maak de quiche in een cakevorm zodat je hem gemakkelijk in plakken snijdt en meeneemt naar jouw picknickkleed.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd / 5 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestuif het werkblad met bloem. Leg de ontdooide deegplakjes op elkaar op het aanrecht en rol ze uit tot een rechthoekige lap. Bekleed de ovenschaal met het deeg.

Kook de bloemkool met de broccoli 5 min. in een klein laagje water met zout en giet af. Snijd de tomaten in partjes en verwijder de zaadjes. Verdeel de bloemkool, broccoli en tomaat over de deegbodem.

Klop de eieren los en roer de slagroom, kaas, tijmblaadjes, koriander, zout en peper erdoor. Schenk het ei-roommengsel over de groenten. Bak de groentetaart in de oven in ca. 25-30 min. goudbruin en gaar. Laat de taart voor het aansnijden 5 min. afkoelen, zodat hij stevig blijft.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groentetaart

Maak de quiche in een cakevorm zodat je hem gemakkelijk in plakken snijdt en meeneemt naar jouw picknickkleed.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig