Champignonquiche met rookkaas
bewaar
bewaar

Champignonquiche met rookkaas

Deze kaas met zijn rokerige smaak gaat perfect samen met de kastanjechampignons.

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Laat zoveel mogelijk vocht verdampen.

Klop de eieren los met de slagroom. Druk het deeg in de vorm. Rasp de rookkaas. Meng de champignons met het ei-roommengsel en de kaas. Verdeel het champignon-kaasmengsel over de bodem van de quiche. Bak in het midden van de oven in 30 min. goudbruin en gaar.

Snijd de tomaten in plakjes en meng met de dressing. Serveer de quiche met de tomatensalade.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Champignonquiche met rookkaas

Deze kaas met zijn rokerige smaak gaat perfect samen met de kastanjechampignons.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig