Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Zeevruchten volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. In ovenschaal zeevruchten en aardappelschijfjes verdelen. Aardappel anders erover verdelen. In oven in ca. 35 min. gaar laten worden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Prei in stuk ken van 2 cm snijden, wassen en goed laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Prei toevoegen en in 8 min. beetgaar smoren. Zeevruchten-aardappelschotel met gesmoord preimengsel serveren.
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Zeevruchten volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. In ovenschaal zeevruchten en aardappelschijfjes verdelen. Aardappel anders erover verdelen. In oven in ca. 35 min. gaar laten worden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Prei in stuk ken van 2 cm snijden, wassen en goed laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Prei toevoegen en in 8 min. beetgaar smoren. Zeevruchten-aardappelschotel met gesmoord preimengsel serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak gemengde zeevruchten
700 g panklare aardappelschijfjes
2 potten aardappel anders
1 rode paprika
800 g prei
1 eetlepel (olijf)olie
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet