Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie
bewaar
bewaar

Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig