Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie
Aan de slag
In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.
Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ pak bladspinazie deelblokjes
2 uien
4 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes gevulde filets met mozzarella en tomatensaus
1 zak aardappelpuree
6 eetlepels zwarte olijven