Biefstuk met gegrilde ui
Aan de slag
Bereid de ovenfrites volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing van de azijn, 1 eetlepel olie en de yoghurt. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de sla om met de dressing en leg de plakjes tomaat erop. Verwarm de grillpan. Bestrijk de biefstuk en de uien dun met 2 eetlepels olie en bestrooi ze met (versgemalen) peper. Gril de biefstuk in 2-3 minuten per kant vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Gril de uienringen naast de biefstuk tot ze bruin zijn. Bestrooi de uiringen met peterselie. Serveer de biefstuk met de ui, frites en salade.
Biefstuk met gegrilde ui
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de ovenfrites volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing van de azijn, 1 eetlepel olie en de yoghurt. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de sla om met de dressing en leg de plakjes tomaat erop. Verwarm de grillpan. Bestrijk de biefstuk en de uien dun met 2 eetlepels olie en bestrooi ze met (versgemalen) peper. Gril de biefstuk in 2-3 minuten per kant vanbuiten bruin en vanbinnen rosé. Gril de uienringen naast de biefstuk tot ze bruin zijn. Bestrooi de uiringen met peterselie. Serveer de biefstuk met de ui, frites en salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g Belgische frites
2 theelepels balsamicoazijn
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels magere yoghurt
1 zak ijsbergsla met frisée
3 tomaten
2 x 2 biefstukken
1 rode ui
2 eetlepels verse peterselie
Dit heb je nodig
grillpan