Gegrilde biefstuk met satésaus
Aan de slag
Frites volgens gebruiksaanwijzing frituren. Witte kool schoonmaken en (met kaasschaaf) fijnsnijden. In kom witte kool, rozijnen en dressing goed mengen. Biefstuk in blokjes snijden en aan prikkers steken. Spiesjes met zout en peper bestrooien en vlees dun met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Biefstuk in 3 min. van buiten bruin en van binnen rosé grillen. Intussen satésaus al roerend in pan verwarmen. Spiesjes met saus, frites en salade serveren.
Gegrilde biefstuk met satésaus
hoofdgerecht
null personen
910 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Frites volgens gebruiksaanwijzing frituren. Witte kool schoonmaken en (met kaasschaaf) fijnsnijden. In kom witte kool, rozijnen en dressing goed mengen. Biefstuk in blokjes snijden en aan prikkers steken. Spiesjes met zout en peper bestrooien en vlees dun met olie bestrijken. Grillpan verhitten. Biefstuk in 3 min. van buiten bruin en van binnen rosé grillen. Intussen satésaus al roerend in pan verwarmen. Spiesjes met saus, frites en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak verse frites
¼ witte kool
75 g rozijnen
6 eetlepels sladressing naturel
4 biefstukken
1 eetlepel olie
2 cups satésaus
Dit heb je nodig
satéstokjes
frituurpan