Vissalade met zoute croutonrepen
Aan de slag
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.
Vissalade met zoute croutonrepen
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Korsten van brood snijden en brood in repen snijden. Van olijfolie 4 el mengen met molenzout. Broodrepen op bakplaat leggen, met zoute olijfolie besprenkelen en in ca. 5 min. goudbruin roosteren. Bonen laten uitlekken. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla, tomaten, bonen, en fruits de mer door elkaar scheppen en over 4 borden verdelen. Dressing roeren van rest van olijfolie met azijn, zout en peper. Salade serveren met broodrepen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 sneden bruin casinobrood
9 eetlepels olijfolie
1 theelepel molenzout
1 blik reuzen witte bonen
6 tomaten
1 zak ijsbergsla met frisée
2 bakjes fruits de mer
2 eetlepels witte balsamicoazijn