Roergebakken spruiten met walnoten
bewaar
bewaar

Roergebakken spruiten met walnoten

Roergebakken in kerrie-olie herken je je spruit niet meer terug.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de spruiten. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een wok en roer de kerriepoeder door de olie. Schep de spruiten door de kerrie-olie en roerbak ze 3 min. Snijd de rode ui in reepjes, voeg toe en roerbak nog 2 min.

Schenk het water erbij en laat de spruiten in nog 3-4 min. op hoog vuur gaar worden. Laat het vocht verdampen. Schep de walnoten door de spruiten en warm het gerecht al omscheppend nog even door. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

combinatietipLekker bij gehaktballen met aardappelpuree.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken spruiten met walnoten

Roergebakken in kerrie-olie herken je je spruit niet meer terug.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig