Bitterkoekjesnagerecht van rijstmelk
Aan de slag
Bitterkoekjes in stukjes snijden. Rijstdrank verwarmen en samen met puddingpoeder een dunne vla maken. Stukjes bitterkoekjes erdoor scheppen. Pudding over vier schaaltjes verdelen en in koelkast in ca. 1 uur iets laten opstijven. Schaaltjes met toef slagroom en karamello's garneren.
Bitterkoekjesnagerecht van rijstmelk
nagerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bitterkoekjes in stukjes snijden. Rijstdrank verwarmen en samen met puddingpoeder een dunne vla maken. Stukjes bitterkoekjes erdoor scheppen. Pudding over vier schaaltjes verdelen en in koelkast in ca. 1 uur iets laten opstijven. Schaaltjes met toef slagroom en karamello's garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 bitterkoekjes
500 ml rijstdrank
1 pakje griesmeelpudding bitterkoekjes
0 geslagen room
½ potje karamello's