Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. In ruime pan 3 liter water aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 2 min. gaarkoken. Gnocchi is gaar als het boven komt drijven. Gnocchi afgieten. In koekenpan olie verhittenen ui en champignonroerbakmix 8 min. zachtjes bakken. Roombasilicumsaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Danish blue boven saus verbrokkelen en laten smelten. Gnocchi met groenten en saus mengen en over vier borden verdelen. Tomaten naast gnocchi serveren.
Gnocchi met Danish blue-basilicumsaus
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in plakjes snijden. In ruime pan 3 liter water aan de kook brengen. Gnocchi in ca. 2 min. gaarkoken. Gnocchi is gaar als het boven komt drijven. Gnocchi afgieten. In koekenpan olie verhittenen ui en champignonroerbakmix 8 min. zachtjes bakken. Roombasilicumsaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Danish blue boven saus verbrokkelen en laten smelten. Gnocchi met groenten en saus mengen en over vier borden verdelen. Tomaten naast gnocchi serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
4 tomaten
1 pak gnocchi di patate
2 eetlepels olie
1 zak champignon roerbakmix
1 zakje room-basilicumsaus
300 g Danish blue