Gnocchi met boerenkool
bewaar
bewaar

Gnocchi met boerenkool

Dit vegetarische gerecht krijgt een bite door de blauwaderkaas en walnoten.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en hak de walnoten grof. Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook 2 min. Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat 10 min. sudderen.

Kook de gnocchi 5 min. in een pan water met wat zout tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken in een vergiet. Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven. Verwarm het geheel nog 2 min. door. Strooi de walnoten erover.

variatietipVervang voor een meer Hollands getinte wokschotel de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes.

Gnocchi met boerenkool

Instructievideo - 02:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met boerenkool

Dit vegetarische gerecht krijgt een bite door de blauwaderkaas en walnoten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig