Rijst met visragout
bewaar
bewaar

Rijst met visragout

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Prei in ringen snijden en wassen. Peen schrappen en in blokjes snijden. Peen in ca. 5 min. beetgaar koken. In pan margarine verhitten. Prei ca. 3 min. bakken. Bloem toevoegen en doorroeren. Soja cuisine en 400 ml water toevoegen en roeren tot een gebonden saus ontstaat. Bouillonblokje, garnalen en kabeljauw toevoegen en ca. 4 min. zachtjes verwarmen. Kabeljauw tijdens het verwarmen kleiner maken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen en ragout erover verdelen. Met gekookte peen serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met visragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig