Stamppotje met gegrilde tilapia en courgette
Aan de slag
Kook de aardappels met de munt in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Laat de maïs de laatste 5 minuten meekoken. Snijd de courgette in de lengte in plakken. Bestrijk die dun met olie. Verhit een grillpan en gril ze 2-3 minuten per kant. Dep de tilapiafilets droog. Bestrooi ze met zout en peper en bestrijk ze dun met de rest van de olie. Verhit een grillpan en gril de vis in 2-3 minuten per kant gaar. Verhit de karnemelk in de magnetron. Stamp het aardappel-maïsmengsel fijn met de karnemelk. Verdeel de stamppot, courgette en vis over twee borden en serveer.
Stamppotje met gegrilde tilapia en courgette
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappels met de munt in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Laat de maïs de laatste 5 minuten meekoken. Snijd de courgette in de lengte in plakken. Bestrijk die dun met olie. Verhit een grillpan en gril ze 2-3 minuten per kant. Dep de tilapiafilets droog. Bestrooi ze met zout en peper en bestrijk ze dun met de rest van de olie. Verhit een grillpan en gril de vis in 2-3 minuten per kant gaar. Verhit de karnemelk in de magnetron. Stamp het aardappel-maïsmengsel fijn met de karnemelk. Verdeel de stamppot, courgette en vis over twee borden en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g kruimige aardappels
1 theelepel gedroogde munt
100 g maïskorrels
1 courgette
2 eetlepels olie
150 g tilapiafilet (vis)
50 g karnemelk
Dit heb je nodig
grillpan