Zuurkoolsalade
Aan de slag
Verhit de honing 10 seconden in de magnetron en klop er een dressing van met de olie en paprikapoeder. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Laat de zuurkool goed uitlekken. Schep de zuurkool om met de gedroogde tomaten, kaas, olijven en de dressing. Garneer de zuurkoolsalade met peterselie. Lekker bij geroosterd vlees.
Zuurkoolsalade
bijgerecht
null personen
235 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de honing 10 seconden in de magnetron en klop er een dressing van met de olie en paprikapoeder. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Laat de zuurkool goed uitlekken. Schep de zuurkool om met de gedroogde tomaten, kaas, olijven en de dressing. Garneer de zuurkoolsalade met peterselie. Lekker bij geroosterd vlees.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 tl honing
3 el olijfolie
1 tl paprikapoeder
250 g gekookte wijnzuurkool
6 gedroogde tomaten op olie
100 g witte kaas
100 g zwarte olijven
2 el peterselie