Aardappelomelet met rookworst
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de tomaat in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de helft van de ui en de aardappelplakjes 5 minuten. Snijd de rookworst in dunne plakjes. Leg de aardappelplakjes en de rookworst door elkaar in de ingevette quichevorm.
Klop de eieren los met de al-andalus. Strooi de bosui over de aardappels en schenk het eimengsel erop. Bak 25 min. in de oven goudbruin. Klop van de olie, azijn, zout en peper dressing. Meng de tomaten en de rest van de ui met dressing. Serveer de aardappelomelet met tomatensalade.
Aardappelomelet met rookworst
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui en snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de tomaat in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de helft van de ui en de aardappelplakjes 5 minuten. Snijd de rookworst in dunne plakjes. Leg de aardappelplakjes en de rookworst door elkaar in de ingevette quichevorm.
Klop de eieren los met de al-andalus. Strooi de bosui over de aardappels en schenk het eimengsel erop. Bak 25 min. in de oven goudbruin. Klop van de olie, azijn, zout en peper dressing. Meng de tomaten en de rest van de ui met dressing. Serveer de aardappelomelet met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
3 bosuien
500 g tomaten
6 el traditionele olijfolie
450 g koelverse aardappelschijfjes
250 g Gelderse rookworsten
6 middelgrote scharreleieren
1 el Euroma Original spices Jonny Boer Al-Andalus
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)