Wentelpuntjes
Aan de slag
Klop in een diep bord het ei los en roer de melk erdoor. Snijd de sneetjes suikerbrood diagonaal door. Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter. Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig. Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin. Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel. Serveer direct.
Wentelpuntjes
null personen
240 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een diep bord het ei los en roer de melk erdoor. Snijd de sneetjes suikerbrood diagonaal door. Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter. Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig. Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin. Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ei
200 ml melk
4 sneetjes suikerbrood
50 g roomboter
1 theelepel kaneel