Wortelmousse met roquefort
Aan de slag
Schil de winterpeen en snijd 'm in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een bodempje water met zout in 10 minuten gaar. Prak de blokjes met een vork door de helft van de roquefort. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Leg acht eetlepels klaar. Schep met behulp van twee theelepels telkens een bolletje wortelmousse op een lepel. Verkruimel de rest van de kaas eroverheen.
Wortelmousse met roquefort
voorgerecht
null personen
25 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de winterpeen en snijd 'm in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een bodempje water met zout in 10 minuten gaar. Prak de blokjes met een vork door de helft van de roquefort. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Leg acht eetlepels klaar. Schep met behulp van twee theelepels telkens een bolletje wortelmousse op een lepel. Verkruimel de rest van de kaas eroverheen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g winterpeen
50 g roquefort
0 cayennepeper