Rijkgevulde pitabroodjes met verse spinazie
bewaar
bewaar

Rijkgevulde pitabroodjes met verse spinazie

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Roer de sojasaus met 2 eetlepels honing, de knoflook en 2 eetlepels olie door elkaar. Schep deze marinade door de schnitzelreepjes. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzelreepjes met de marinade op hoog vuur in 5-8 minuten bruin. Breng op smaak met peper en zout. Neem de schnitzelreepjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Laat de marinade in de pan. Bak de broodjes af in de oven. Bak de spinazieblaadjes in de marinade op hoog vuur al omscheppend 2-3 minuten, tot de spinazie iets geslonken is. Snijd de shoarmabroodjes open en vul ze met het vlees, wat spinazie, een paar reepjes appel en een schep Griekse yoghurt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijkgevulde pitabroodjes met verse spinazie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig