Hartige Italiaanse andijviestamppot
Aan de slag
Neem de aardappelpuree uit de verpakking. Roer de puree een beetje los en schep de rauwe andijvie en de gorgonzola erdoor. Schep het geheel over in een grote schaal en verhit het 10 minuten op vol vermogen (750 watt) in de magnetron. Verdeel de stamppot over vier diepe borden. Leg op elk bord wat spekreepjes en een takje tomaat.
Hartige Italiaanse andijviestamppot
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Neem de aardappelpuree uit de verpakking. Roer de puree een beetje los en schep de rauwe andijvie en de gorgonzola erdoor. Schep het geheel over in een grote schaal en verhit het 10 minuten op vol vermogen (750 watt) in de magnetron. Verdeel de stamppot over vier diepe borden. Leg op elk bord wat spekreepjes en een takje tomaat.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakken aardappelpuree
1 zak gesneden andijvie
75 g gorgonzola (kaas)
½ duobakje gebakken spekjesreepjes
1 bakje cherrytomaatjes