Aardappelschotel met gevulde schnitzels
Aan de slag
Brie in plakken snijden. Schnitzels met peper en zout bestrooien. Helft van iedere schnitzel met brie bedekken. Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten wassen. In grote wok 2 el margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 min. gaarbakken. Laatste minuut tomaten meebakken. In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 min. aan iedere kant bruin en gaar bakken. Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.
Aardappelschotel met gevulde schnitzels
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Brie in plakken snijden. Schnitzels met peper en zout bestrooien. Helft van iedere schnitzel met brie bedekken. Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten wassen. In grote wok 2 el margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 min. gaarbakken. Laatste minuut tomaten meebakken. In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 min. aan iedere kant bruin en gaar bakken. Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g brie
4 varkensschnitzels
1 groene paprika
1 bakje cherrytomaten
6 eetlepels vloeibare margarine
2 zakken Italiaanse aardappelschotel
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
wok