Aardappelschotel met gevulde schnitzels
bewaar
bewaar

Aardappelschotel met gevulde schnitzels

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Brie in plakken snijden. Schnitzels met peper en zout bestrooien. Helft van iedere schnitzel met brie bedekken. Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten wassen. In grote wok 2 el margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 min. gaarbakken. Laatste minuut tomaten meebakken. In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 min. aan iedere kant bruin en gaar bakken. Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelschotel met gevulde schnitzels

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig