Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas
bewaar
bewaar

Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

30 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Filets met zout en peper bestrooien. Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers. In diep bord ei met 2 el water loskloppen. Paneermeel op plat bord strooien. Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 min. rondom bruin en gaar bakken. Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 min. bakken. In wok olie verhitten en wokmix 10 min. roerbakken. Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig