Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Filets met zout en peper bestrooien. Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers. In diep bord ei met 2 el water loskloppen. Paneermeel op plat bord strooien. Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 min. rondom bruin en gaar bakken. Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 min. bakken. In wok olie verhitten en wokmix 10 min. roerbakken. Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.
Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas
hoofdgerecht
null personen
895 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Filets met zout en peper bestrooien. Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers. In diep bord ei met 2 el water loskloppen. Paneermeel op plat bord strooien. Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 min. rondom bruin en gaar bakken. Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 min. bakken. In wok olie verhitten en wokmix 10 min. roerbakken. Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 varkensschnitzels
8 plakken Zaanlander kaas
1 ei
5 eetlepels paneermeel
3 eetlepels vloeibare margarine
1½ zak aardappelballetjes
2 eetlepels olijfolie
1 zak wokmix Italiaans
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
wok