Eiermie met schnitzelreepjes
Aan de slag
In pan ruim water aan de kook brengen. Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen. Schnitzels in reepjes snijden. Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken. Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken. Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen. Wortelreepjes over twee borden verdelen. Mie afgieten en op wortel leggen. Helft van kruiden (uit pak) erover strooien. Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.
Eiermie met schnitzelreepjes
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan ruim water aan de kook brengen. Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen. Schnitzels in reepjes snijden. Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken. Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken. Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen. Wortelreepjes over twee borden verdelen. Mie afgieten en op wortel leggen. Helft van kruiden (uit pak) erover strooien. Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g Chinese eiermie
2 varkensschnitzels
1 groene paprika
2 eetlepels olie
1 pak Lao Mein Noodle sauce
1 zakje worteljulienne
Dit heb je nodig
wok