Kalfsschnitzel met portsaus
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen in stukjes snijden. Winterpeen schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steeltjes schillen en in stukken snijden. In koekenpan helft margarine verhitten en aardappelschijfjes in 15 min. krokant en bruin bakken. Kalfsschnitzels halveren en met zout en peper bestrooien. In andere koekenpan rest van margarine verhitten. Schnitzels in 10 min. bruin en gaar bakken. In pan broccoli en winterpeen in 6-8 min. gaarkoken. Schnitzels uit pan nemen en warm houden. Ui en oesterzwammen 4 min. bakken. Met port afblussen en met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Met aardapelschijfjes en groenten serveren.
Kalfsschnitzel met portsaus
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen in stukjes snijden. Winterpeen schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steeltjes schillen en in stukken snijden. In koekenpan helft margarine verhitten en aardappelschijfjes in 15 min. krokant en bruin bakken. Kalfsschnitzels halveren en met zout en peper bestrooien. In andere koekenpan rest van margarine verhitten. Schnitzels in 10 min. bruin en gaar bakken. In pan broccoli en winterpeen in 6-8 min. gaarkoken. Schnitzels uit pan nemen en warm houden. Ui en oesterzwammen 4 min. bakken. Met port afblussen en met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Met aardapelschijfjes en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 schaaltje oesterzwammen
1 winterpeen
500 g broccoli
6 eetlepels vloeibare margarine
1 duopak aardappelschijfjes
1 schaaltje kalfsschnitzel
100 ml rode port