Mie met varkensfilet en cashewnoten
Aan de slag
Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in ringen snijden. Vlees in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en vlees snel bruinbakken. Kool, peper en ketjap toevoegen en 3 min. roerbakken. Mie en 300 ml water toevoegen en roerbakken tot vocht is opgenomen. Schotel met cashewnoten en bosuitjes bestrooien. Lekker met komkommersalade en kroepoek.
Mie met varkensfilet en cashewnoten
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in ringen snijden. Vlees in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en vlees snel bruinbakken. Kool, peper en ketjap toevoegen en 3 min. roerbakken. Mie en 300 ml water toevoegen en roerbakken tot vocht is opgenomen. Schotel met cashewnoten en bosuitjes bestrooien. Lekker met komkommersalade en kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Chinese kool
1 rode peper
350 g varkensfiletlapjes
3 bosuitjes
3 eetlepels zonnebloemolie
4 eetlepels ketjap manis
1 pak roerbakmie
100 g cashewnoten
Dit heb je nodig
wok